Pages

maandag 4 november 2013

Herfstvakantie

PicMonkey Collage

Anna's eerste schoolvakantie zit er ineens ook alweer op.

We gingen bloemen op het kerkhof zetten en ik maakte de bedenking hoe veel en hoe weinig er veranderd is tegenover vorig jaar.

Omdat een vakantie niet compleet is zonder uitstapje trokken we gisteren naar de Olmense Zoo. Kleine broer bleef bij moeke. Wij konden nog net genieten van een herfstzonnetje en deze keer was Anna wel enthousiast over alle dieren (in tegenstelling tot vorige keer toen ze vooral geslapen heeft). Alleen jammer dat we geen enkele pingu├»n gezien hebben. Wat we dan wel allemaal zagen? Dat vind je hier. Tip : de olifanten en giraffen waren het succesnummer van de dag.

En zo is het ineens al november en beginnen de praktisch ingestelde mensen aan hun eindejaarslijstjes. Als echte plannetjes- en lijstjesfan begint het bij mij ook al te kriebelen om alles te organiseren, maar mezelf kennende blijft het meestal ook bij de planning en is de uitvoering toch gewoon last minute-werk. Benieuwd hoe ik het er dit jaar vanaf zal brengen!

1 opmerking:

  1. Misschien dat ge toch al aan jullie "kerstcadeautjes" lijst kan beginnen...Kwestie van op tijd te kunnen starten met het zoeken van de meest leuke presentjes en met een extra manneke erbij! :D

    BeantwoordenVerwijderen