Pages

maandag 21 juli 2014

Vakantie bij Landal Het Vennenbos - #happydays

We zijn intussen alweer een paar dagen thuis van een heerlijk weekje vakantie in Landal-park Het Vennenbos.

Het Vennenbos


Wat mij betreft is dit park een absolute aanrader voor iedereen met (kleine) kinderen. Alles is helemaal op kindermaat. En zoals we zeggen : kindjes blij, ouders blij. Win-win situatie!

Toegegeven, onze eerste indruk was dat het huisje er nogal verouderd uitzag (zeker in vergelijking met de andere Landal-parken die we al bezochten), maar uiteindelijk was het allemaal best praktisch en zeker met het weer dat we ons niet beter hadden kunnen wensen waren we toch niet zo vaak binnen!

Spelen

De kindjes hebben zich volop kunnen uitleven in de speeltuintjes en met de activiteitjes die voorzien waren : de dieren van de kinderboerderij voeren, knutselen tijdens het uurtje 'peuterpret', waterfietsen en natuurlijk ook in het subtropisch zwembad.

Food!

Van al dat spelen krijg je natuurlijk reuzehonger, dus we hebben allemaal lekker en véél gegeten. Ontbijt laten leveren aan het huisje is trouwens een top tip van mij voor u.

Wine!

En dan 's avonds, met twee kindjes die lekker slapen, was er nog tijd voor een drankje en een boekje op het terras in het zonnetje voor mama en papa.

Ah, #happydays.
En het beste van al is dat het nog twee weken lang vakantie is voor mij.

Follow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten