Pages

woensdag 13 augustus 2014

Boekbaby in actie!

Super leuk nieuws : mijn bericht over boekjes lezen met Leon werd opgepikt en gedeeld door Boekstart, dat is de Nederlandse tegenhanger van het Belgische Boekbaby's. Twee toffe initiatieven om boeken lezen al van jongs af aan te promoten.

boekbaby in actie

Het deed me eraan denken dat wij ons Boekbaby's pakket nog niet afhaalden. Onze gemeente doet mee aan het project en het houdt in dat je baby als hij 6 maanden is een boekenpakketje krijgt tijdens de consultatie bij Kind en Gezin en nog eens als hij 15 maanden oud is.

Meneertje Leon is intussen al 11 maanden, maar de eerste maanden zagen we al zo veel dokters dat er van onze bezoekjes aan Kind en Gezin niet veel in huis kwam. Gelukkig kan je het boekenpakketje ook gewoon in de bib gaan afhalen, wat we dus zopas deden.

Onze boekenkast is nu dan ook aangevuld met het knisperboekje dag dieren! van de recent gepensioneerde Dick Bruna, mooie zwart-wit diertjes van de Nijntje-tekenaar.

dag dieren


Het tweede boekje is kleertjes van Liesbet Slegers (zie ook foto hierboven): aankleden op peutermaat!


Cover Plaatje

De boekjes zitten in een leuke katoenen draagtas, er zit ook een groeimeter en een brochure met lees- en boekentips bij.

De verwijzing naar mijn blog op de Boekstart-site vind je hier. *trots*

Veel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten