Pages

zondag 27 juli 2014

De niet zo happy week - #happydays

Waar we vorige week nog volop genoten van onze vakantie, was het deze week heel wat minder: oververmoeid, oververhit en een beetje uitgedroogd deed Leon nog eens een paar nachtjes door.

Selfie met ziek meneertje.

Ook een manier om zich er van te verzekeren dat er geen broertje of zusje meer komt, want dat hebben we wel gehad, onderbroken nachten, krijsuurtjes voor elk dutje overdag en troost die enkel in mama of papa's armen gevonden kan worden.

Gelukkig kan meneertje intussen weer lachen. Blij dat we onze vrolijke man weer terug hebben.

Lachebek Leon is back! :-D

Het was niet allemaal kommer en kwel, zo had Anna bijvoorbeeld haar eerste officiƫle speeldate. Het bezoekje van haar schoolvriendinnetje was een schot in de roos.

De eerste play-date was een succes :-)

Een andere grote verrassing was de trampoline die bij moeke stond opgesteld toen we terugkwamen van vakantie. Die moest natuurlijk uitgebreid getest worden!

trampoline

Donderdag voormiddag bezochten we de bib, zoals je hier kan lezen en tegen de avond zagen we het niet zo goed meer zitten, dus lieten we Leon even over aan de goede zorgen van moeke en trakteerden we onszelf op fastfood.

Because we're worth it.

Nu ik Lobkes Leuke Vakantieboek gelezen heb (het uitgebreidere verslag dat ik hier beloofde zit eraan te komen) beginnen mijn knutselkriebels te komen en hebben we hier al de vingerverf en strijkparels bovengehaald.

knutselen

Met als gevolg dat hier tegenwoordig meerdere keren per dag de vraag "Mama, gaan we nog eens knutselen?" weerklinkt. Ja, lap zeg!

Starbucks!

Vandaag hielden we een echte luie zondag. Het spannendste van de hele dag moet zijn dat ik mezelf een Starbucks Chocolate Mocha Ice Coffee-geval gunde (terwijl dochter de boodschappen uitlaadt, handig!). Als hier maar geen nieuwe verslaving van komt...

De komende week is alweer de laatste van mijn vakantie, het belooft een drukke week te worden, maar als iedereen ze gezond en wel doorkomt zal ik al content zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten