Pages

maandag 7 juli 2014

Pakjesdag : printstagr.am & Het Leuke Vakantieboek!

Vandaag was het weer zo ver : pakjesdag!

Ook al heb je het een paar dagen eerder zelf besteld en helemaal betaald met je eigen zuurverdiende centen, het moment dat het op internet bestelde pakje in de brievenbus valt blijft een moment voor het kind in jezelf.

Spannend! Pakje openmaken! Bubbeltjesplastic!

En er waren wel twee pakjes vandaag!

Ik ben helemaal weg van de minibooks die ik bestelde op printstagr.am.

Arrived today and I absolutely love, love, love my minibooks! #printstudio

Instagram allemaal goed en wel, maar als het erop aankomt heb ik nog graag mijn foto's echt in handen. Dus was ik al een tijdje op zoek naar een mooie en handige manier om mijn Instagrammetjes af te drukken. Dat bleek nog niet zo makkelijk want ik wilde graag een boekje. Foto.com waar ik gewoonlijk mijn foto's laat afdrukken heeft zoiets niet. Hema heeft het wel, maar het was te omslachtig om mijn plaatjes in chronologische volgorde in het boek te krijgen. En zo kwam ik dus bij printstagr.am terecht.

Zoals je kan zien op hun site zijn zij gespecialiseerd in het afdrukken van Instagram-foto's en doen ze dat op verschillende bijzonder mooie producten. Ik koos voor de minibooks en ze zijn echt super schattig! 

Heel goedkoop is het niet, maar de papier- en printkwaliteit zijn echt top. Bestelling en levering verliepen ook heel vlot. Die mannen gaan nog aan mij verdienen, dat weet ik nu al.

Anna vond het ook geweldig, bladeren in de boekjes met (voornamelijk) foto's van zichzelf en haar broer.

minibook #printstudio

En het tweede pakje vandaag?

Joepie, #hetleukevakantieboek in de brievenbus!

Een gesigneerd exemplaar van "Het Leuke Vakantieboek" van Lobke Gielkens van Leuke Wereld. Dat het er héél leuk uitziet kan ik alvast vertellen, en in een volgend stukje zal ik hier mijn bevindingen wat uitgebreider meedelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten