Pages

zondag 7 september 2014

Happy Days - Augustus

Tijd om nog eens een overzichtje te maken van de #happydays van de voorbije maand, vorige keer was de grote vakantie nog maar half, maar toen moest ik weer aan het werk en gingen de dagen weer een versnelling hoger. Nu het schooljaar ook terug begonnen is vliegen de dagen in sneltempo voorbij, maar we moeten toch af en toe eens stilstaan bij de schone dagen.We begonnen augustus met een familie-selfie ter ere van onze zesde huwelijksverjaardag. Om dat te vieren deden we een weekendje weg, voor het eerst weer zonder kindjes, naar Waterloo. En Leon werd 11 maanden en dus hebben we hier bijna geen babietje meer in huis!

moederdag

Blijkbaar vieren wij ook de Antwerpse Moederkesdag (we wonen dan ook op de grens met de provincie Antwerpen). Ik deed van 'act surprised' omdat Anna er nog nooit in geslaagd is een uitstapje naar de bloemenwinkel geheim te houden tot het moment suprême.

bumba

Er was ook nog een meisjes-uitstapje naar Plopsa Indoor met als favoriete attracties van Anna & mama: de snelle trein (de Wickie Coaster) en de hoge schuifaf! Op de foto met Bumba lukt zolang het geen echte is. Als het de echte is moet mama mee...

ijsje

Herfstweer of niet, we gingen ook een ijsje eten op de boerderij.

Clavis Collage

Vorige week brachten nog eens een bezoekje aan de Clavis Conceptwinkel, deze kinderboekenwinkel is prachtig gelegen op de Herkenrode Abdijsite in Hasselt. Er worden regelmatig leuke kleuteractiviteiten georganiseerd en vorige week was dat een boekenzoektocht en volksspelletjes. Weeral jammer van het weer, maar het was toch een leuk uitstapje en we hebben een paar leuke boekjes gescoord!

A & L Collage

De terug naar school-foto mag niet in het rijtje ontbreken, en Leon in actie verdient hier ook wel een plaatsje.

blogboek

Een welverdiend cadeautje aan mezelf in de brievenbus : het Blogboek van Kelly Deriemaeker. Alleen jammer dat ik het zo snel uitgelezen heb!

bbq

Vrijdag was dé perfecte nazomerdag voor een barbecue en dus deden we dat ook gewoon. Alleen een foto van voor de feestelijkheden begonnen, daarna was ik te druk bezig met lekker eten, cava drinken, spelende kindjes in het oog houden en de occasionele boerenwijsheid aanhoren. Geslaagde avond!

Komende week hebben we een jarige in huis: hij wordt 1 en heeft al hard geoefend op enthousiast 'hiep hiep hoera' doen en een kaarsje uitblazen. Dat betekent ook cakejes bakken, cadeautjes en feestjes to the max, laat maar komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten